Nechce se Vám hledat?
Najdeme zájezd za Vás!
Klikněte zde a zadejte své požadavky.
Volejte denně 9:00 - 17:00
222 524 800
Praha
585 515 800
Olomouc

Hotel PARK INN, Sárvár ****

PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
PARK INN - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Suite
DBL
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
DBL
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Koupelna
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Hotel Hotel PARK INN, Sárvár - ilustrační foto
Základní informace Termíny zájezdů (636) Recenze (31) Video (1) Mapa

Recenze zájezdu - Hotel PARK INN

10 / 10
J. D., Chotoviny | 12.2.2015
Byli jsme zde již mnohokráte, jezdíme sem i dvakrát ročně.rnVždy si v klidu odpočineme a jsme velmi spokojení. | podrobná recenze
8,8 / 10
M. M., České Budějovice | 11.2.2015
Ideální wellness dovolená mimo hlavní sezónu, víkendy a státní svátky. Velkou výhodou je samostatná část s bazény pro rodiny s dětmi. | podrobná recenze
9,5 / 10
Zuzana Bláhová | 11.2.2015
Zájezd bych doporučila všem svým známým,přátelům,hlkavně rodinám s dětmi-koupání celý den,herna,možnost krásných procházek po nádherném městečku,hrad,úžasné | podrobná recenze
8,8 / 10
J. K., Klášterec nad Ohří | 11.2.2015
Pokud si chcete odpočinout a užít si válecí dny, tak je tohle dobrá volba | podrobná recenze
9,8 / 10
Miroslav Machander | 11.2.2015
Hotel bych doporučila, byli jsme zde již několikrát a opět se letos chceme vrátit. | podrobná recenze
9,8 / 10
A. Z., Kaplice | 10.2.2015
V hotelu Park Inn v Sarváru jsme byli již potřetí a zase jsme byli nadmíru spokojeni. Tento hotel doporučujeme. | podrobná recenze
7,8 / 10
D. N., Žďár nad Sázavou | 10.2.2015
Pro rodinu s dětmi výborná letní dovolená. | podrobná recenze
8,3 / 10
Miroslav Košař, Metylovice | 10.2.2015
ano stav se postupně zhoršuje | podrobná recenze
9,8 / 10
I. B., Praha 4 | 10.2.2015
Hotel je velice příjemný, ale přeci jen za ty roky začíná být trochu vybydlený a župany obnošené. | podrobná recenze
9,0 / 10
Libor Jeřábek | 10.2.2015
Naprosto pohodový víkend v termálech. Stačí se sbalit a vyrazit. | podrobná recenze
9,0 / 10
Jaroslav Zelycz, Kutná Hora | 10.2.2015
děkuji moc dobré | podrobná recenze
10 / 10
František Švihlík, Jitkov | 10.2.2015
Doporučuji starším lidem a rodinám s dětmi. Ty zde najdou široké vyžití zábavy a i sportu. | podrobná recenze
8,3 / 10
M. G., Praha 9 - Satalice | 10.2.2015
Ano zajezd bych doporucila. | podrobná recenze
8,3 / 10
M. K., Trutnov | 10.2.2015
Pobyt doporučuji, byli jsme zde již potřetí. Ideální relaxační místo. | podrobná recenze
10 / 10
Marie Lapková, Kamýk nad Vltavou | 10.2.2015
Všem doporučujeme hotel Park Inn navštívit. Zvláště jsme ocenili, že je hotel spojený koridorem s termálními lázněmi.rnTermální lázně doporučujeme zvláště rodinám s malými dětmi, je zde nový pavilon pro děti. | podrobná recenze
9,5 / 10
Romana Kubištová, Nový Bydžov | 10.2.2015
Určitě doporučujeme,supr dovolená | podrobná recenze
6,8 / 10
A. K., Praha 4 | 10.2.2015
doporučuji | podrobná recenze
9,0 / 10
Jitka Vondráčková | 10.2.2015
Rozhodně doporučuji, do hotelu Park Inn se vracíme každoročně a jsme zde velice spokojeni. | podrobná recenze
10 / 10
L. M., Šumperk | 10.2.2015
příjemný relax na pár dní pro všechny generace v úžasném hotelu, nedaleko od ČR | podrobná recenze
9,5 / 10
S. Š., Frýdlant nad Ostravicí | 10.2.2015
Pěkný lázeňský pobyt s dobrými službami. Určitě pojedeme znovu. | podrobná recenze
10 / 10
Z. O., Brno - Obřany | 6.9.2014
Zájezd doporučuji všem, kteří se rádi koupou a nechtějí se o nic starat. Jediná starost je se v 3. hodinovém rozmezí přijít nasnídat a navečeřet a mezi touto dobou pouze přemýšlíte, do kterého bazénu se půjdete koupat ... | podrobná recenze
10 / 10
J. E., Olomouc | 5.9.2014
Mohu zájemcům vřele doporučit. To, že jsme spokojeni se službami v hotelu i s vaší kanceláří světčí to, že jsme byli tam už 3x. | podrobná recenze
10 / 10
Jana Kritzbauchová | 4.9.2014
V tomto hotelu jsme byli již 4x a budeme se sem pravidelně vracet, ubytování, stravování a vše ostatní je zde super. | podrobná recenze
6,8 / 10
Robert Horák, Úvaly | 4.9.2014
Celkově bych tento zájezd doporučil rodinám s dětmi, díky možnostem zábavního vodního parku. Je tam skutečně vyžití pro všechny milovníky vody. Až na nechutně špinavý vnitřní dětský bazén, jsou lázně perfektní. | podrobná recenze
10 / 10
L. K., Předměřice nad Jizerou | 4.9.2014
Přála bych všem,prožít pár dní v těchto termálních lázních,moc hezkém hotelu,který je situován na dobrém místě.Pohodové městečko Sárvár,příjemné obchůdky a krásné okolí.Moc jsme si to vše užili a stoprocentně se brzy vrátíme. | podrobná recenze
9,3 / 10
Vladimír Kolář | 3.9.2014
Líbilo se nám moc, akorát parkování v podzemní garáži se nám zdálo poněkud dražší... | podrobná recenze
9,5 / 10
Jana Holanová | 3.9.2014
doporučuji | podrobná recenze
Termín zájezdu: St 21.11. - Pá 23.11.  (3 dny)
vybrat jiný termín
Doprava: vlastní
Stravování: polopenze
Program: Relaxační pobyt v Park Inn Sárvár (2 noci) s polopenzí
Cena od: 4 398 Kč
Nezávazná rezervace zájezdu

Telefonické rezervace
Volejte denně 9:00 - 17:00
222 524 800
Praha
585 515 800
Olomouc
Chorvatsko pro rodiny

Základní informace o místě pobytu

Nejoblíbenější destinaci českých turistů najdete v severozápadní části Maďarska. Lázně Sárvár jsou oblíbené především u rodin s dětmi. Nabízí rozsáhlou vnitřní i venkovní část. Termální voda obsahuje chlorid, jód, bróm a další prvky. Účinná je především při léčbě astmatu a potížích horních dýchacích cest. Využívá se i na léčbu poruch pohybového ústrojí, revmatismu, neplodnosti a dalších. K dispozici je vám přes 20 vnitřních a venkovních bazénů. Ve vnitřní části naleznete 2 termální bazény, plavecký bazén, bazén s mořskými vlnami, dětský bazének s atrakcemi, vířivky, tobogány, skluzavky, Kneippův bazének, restauraci, bar. Venku opět několik bazénů, divokou řeku, dětské bazény a hřiště s atrakcemi, tobogány, skluzavky, občerstvení a další. Saunový svět zahrnuje více druhů saun a parní kabinu. Sárvár je významným maďarským městem kultury a vzdělanosti. Najdete zde hrad, arboretum, muzea.

Praha - Sárvár: 470km, Brno - Sárvár: 270km


Volejte denně 9:00 - 17:00
222 524 800
Praha
585 515 800
Olomouc
© 2008 - 2018 Za sluncem s.r.o.  |  Zásady používání souborů cookies |  Informace o ochraně osobních údajů |